Kylpyhuoneremontit asiantuntevasti Lahdessa ja muualla Etelä-Suomessa

Sisustus T&J Oy tekee kylpyhuoneremontin kätevästi ja asiantuntevasti Lahdessa sekä koko Etelä-Suomen alueella. Sopimuksen mukaan työskentelemme myös muualla Euroopassa. Panostamme kustannustehokkaisiin ratkaisuihin ja laadukkaaseen työn jälkeen kaikissa remonttitöissämme.

 

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää kattavista palveluistamme!

Yhteystiedot

Teetä kylpyhuoneremontti kokeneella ammattilaisella

Kun tarvitset kylpyhuoneen tai muiden märkätilojen remontointia, käänny ammattilaisen puoleen. Näin varmistat, että esimerkiksi vedeneristykset tulevat tehdyiksi oikeaoppisesti. Meillä on laaja ja pitkä kokemus kaikenkokoisten märkätilojen remontoinnista, joten voit luottaa osaavaan työskentelyymme.

 

Kun tilaat remontin meiltä, tiedät, että märkätiloihin ei tule myöhemmin kosteusvaurioita tai muita vesivahinkoja. Perehdymme aina tarkasti työmme kohteeseen ennen remontin alkua. Näin voimme suunnitella yksittäiset työvaiheet ja valita kohteeseen parhaiten sopivan työvälineistön.

Kysy lisää

Minkälaista kylpyhuoneremonttia tarvitset?

Kaipaako vanha kylpyhuoneesi uudistusta? Olisiko aika vaihtaa kylpyhuoneen laatoitus tai käytössä kuluneet kalusteet? Me toteutamme niin pienet kuin suuremmatkin kylpyhuoneremontit kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä voit tilata esimerkiksi vain laatoituksen uusimisen ja kalusteasennukset tai kokonaisvaltaisemman kylpyhuoneremontin.

 

Käytämme remonttitöissämme korkealaatuisia materiaaleja, jotka ovat pitkäikäisiä ja jotka kestävät hyvin kovaakin kulutusta. Kaikessa remontoinnissa kuuntelemme luonnollisesti asiakkaan toiveita ja tarpeita, jotta lopputuloksesta saadaan mahdollisimman onnistunut.

 

Ehdotamme mielellämme käytännöllisiä ratkaisuja kylpyhuoneeseesi. Pienilläkin muutoksilla saamme kylpyhuoneestasi toimivan ja viihtyisän tilan. Modernit valaistusratkaisut ovat oivallinen keino muuttaa tilan ilmettä entistä tyylikkäämmäksi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä Sisustus T&J Oy:hyn ja pyydä tarjous kylpyhuoneremontista! Meiltä saat räätälöityä palvelua ja kilpailukykyisen tarjouksen tarvitsemastasi remontista.

 

Tavoitat meidät helposti puhelimitse, tai voit myös lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Voit aina kysyä myös lisätietoja remonttipalveluistamme. Kerromme mielellämme erilaisten remonttien toteuttamisesta ja yksittäisistä työvaiheista.

Kysy lisää remonteista

Kuvagalleria