Avaimet käteen -remonttipalvelut Lahdessa ja Etelä-Suomessa

Sisustus T&J Lahdesta tarjoaa remonttipalvelut avaimet käteen -periaatteella kotitalouksille ja yrityksille Etelä-Suomessa ja tarvittaessa myös muualla Euroopassa. Jäljiltämme pääset suoraan muuttovalmiiseen kotiin tai yritystilaan.

Ota yhteyttä!

Kaikki yksittäisistä pinnoista kokonaisvaltaisiin remontteihin – tarpeidesi mukaan

Teemme kaikenlaiset sisäremontit yksittäisten pintojen maalauksista ja taitavasti toteutettuihin kalusteasennuksiin. Palveluumme kuuluvat kokonaisvaltaiset huoneisto- ja liiketilaremontit, joissa uusimme kaiken lattiasta kattoon. Voit valita meiltä palveluja juuri omiin tarpeisiisi sopivan määrän.


Halutessasi saat koko remontin avaimet käteen - palveluna, jolloin hoidamme suunnittelun, tarvikehankinnat, remontoitavan kohteen suojauksen, remonttityöt, viimeistelyn ja loppusiivouksen. Vaihtoehtoisesti voit valita meiltä pelkästään suunnittelua, remontointia tai rakennuspuusepän töitä.

Kysy lisää

Opastusta ja apua suunnitteluun

Remontin lopputulos on mieleinen, jos sen suunnittelee alusta asti kunnolla. Tarjoamme opastusta esimerkiksi pintamateriaalien ja värisävyjen valinnoissa. Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa yksilölliset ratkaisut, olipa kyse sitten yhdestä tilasta tai koko asunnon tai vapaa-ajan asunnon remontista.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Remontit laadukkaasti

Toteutamme remonttisi toiveitasi kuunnellen sekä kokemustamme ja ammattitaitoamme käyttäen. Tarjoamme laadukasta remontointia yksityis- ja yritysasiakkaille. Meiltä saat muun muassa pintaremontit, kalusteasennukset sekä kylpyhuone- ja saunaremontit.

 

Asennamme paikalleen erilaiset lattiat, kuten parketit, laminaatit ja vinyylit. Käytämme remonteissa tarvittaessa apuna luotettavia, pitkän kokemuksen omaavia kumppaneita, joiden avulla pystymme tarjoamaan kaikki sisäremontit LVI- ja sähkötöineen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää remonteista
Ota yhteyttä puusepäntöistä

Rakennuspuusepäntyöt pitkällä kokemuksella

Meiltä luonnistuvat myös kaikki rakennuspuusepäntyöt ja tarjoamme ne pitkään kokemukseemme perustuvalla osaamisella.

 

Teemme esimerkiksi ovien, ikkunoiden, ikkunankarmien, kiinteiden keittiökalusteiden, kiintokalusteiden ja sisäportaiden asennustyöt, ja pistämme jalka-, matto- ja reunalistat paikalleen.

Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja

Kuvagalleria

Olemme olleet mukana useissa remonteissa, joissa olemme päässeet näyttämään taitomme. Kuvagalleriassa voit tutustua esimerkkeihin remonttikohteistamme.